Na enkele weken voorbereiding is het eindelijk zo ver: de website van Happiness Pathfinder staat online met dank aan MKB.website.

Waarom de naam Happiness Pathfinder?
Happiness staat voor geluk, maar wat is nou precies een Pathfinder? Wanneer je het woord Pathfinder opzoekt in een Engels woordenboek, vind je de volgende betekenis: Someone who can find paths through unexplored territory.

Dit is precies wat ik hoop te bereiken met Happiness Pathfinder. Ik help graag mensen met het vinden van hun eigen pad naar meer geluk in hun leven. Aangezien het begrip “geluk” voor iedereen verschillend is, zal ieder Pathfinder Traject ook uniek zijn. Er is geen handleiding om gelukkig te worden. Ik heb echter wel een methode gevonden die je helpt bij het creëren van meer geluk in je leven. Deze methode in het Pathfinder Traject maakt een pad zichtbaar wat bij jou past.
Ook begeleiding bij hoogsensitiviteit hoort bij het vergroten van iemands geluk in het leven. (H)erkenning van deze eigenschap brengt rust en zelfcompassie met zich mee.

Op de website van Happiness Pathfinder vind je meer informatie over de verschillende diensten zoals het Pathfinder TrajectPathfinder traject of begeleiding bij hoog sensitiviteit. Mochten er nog vragen zijn aan de hand van de informatie op deze site, neem dan gerust contact met mij op.

Veel plezier met rondkijken.
Maaike