Een open hart is een open mind

Mijn naam is Maaike Delemarre en ik ben geboren op 2 april 1979 in Delft. Vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in spiritualiteit. Ik verdiepte mij in een natuurreligie en orakels zoals pendelen, tarot en oracle kaarten. In 2005 mocht ik zelfs een paranormale chat begeleiden waarin aanwezigen vragen mochten stellen aan een medium die contact had met haar gids in de Spirit World. Ik leerde toen net pas werken met de onzichtbare energieën die ik kon voelen. Deze spirituele ontwikkeling stopte echter abrupt toen mijn vader eind 2005 zeer plotseling overleed. Ik was bang om hem als niet-stoffelijk wezen in energie tegen te komen.

Ruim 9 jaar later, op zoek naar meer geluk, adviseerde een loopbaancoach mij om te leren werken met mijn sterke intuïtie. In 2016 startte ik met een opleiding voor intuïtieve ontwikkeling. Dit was thuiskomen voor mij. Intuïtie is niets meer dan het aanvoelen van energie. Ik wilde mijn intuïtieve gave beter leren begrijpen en volgde in 2017 een healing-opleiding waarin ik leerde de energie van anderen, maar ook die van mezelf te helen. Aan het einde van de healing-opleiding, werd het me duidelijk dat ik vroeger de energie van anderen niet alleen kon voelen, maar ook kon lezen.

Ik wilde grip krijgen op het lezen van energie. Dit was een onbewust proces en ik wilde dit bewust kunnen gebruiken en inzetten. Ik besloot verder te studeren en koos voor een readingopleiding van 1,5 jaar. In de healing- en reading-opleidingen werkte ik aan meer zelfinzicht en werd me bewust van mijn eigen energie. Hierdoor leerde ik zuiver te kunnen kijken naar de energie van anderen. Ik ontdekte dat ik nooit luisterde en toegaf aan mijn eigen wensen en behoeften, maar altijd deed wat anderen nodig hadden. Hierdoor raakte ik verwikkeld in een barre zoektocht naar mijn eigen levenspad en geluk. Ik stopte eind 2016 met mijn baan als officemanager bij een kleine uitgeverij en richtte mij op mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Door de healing- en readingopleiding vergrootte ik mijn zelfbewustzijn. Ik ontdekte dat ik naast intuïtief ook hoog sensitief ben en werd expert in dit onderwerp, omdat ik mijn hoog sensitieve zoon goed wil kunnen begeleiden in het leven. In 2019 rondde ik de opleiding voor Innerlijke Kind Therapeut met groot succes af en dat was de laatste stap die nodig was om mijn eigen levenspad en geluk te kunnen gaan volgen.

Het is mijn missie geworden om andere mensen te ondersteunen in het vinden van meer geluk in hun leven. Ik nodig mensen uit om de confrontatie met zichzelf aan te gaan zodat ze vrij komen van oude patronen en beperkende overtuigingen.
Doen waar je energie van krijgt is een ieders recht en hoort bij het vinden van je ware levenspad.

Mijn ervaring is dat het vergroten van je zelfbewustzijn hoort bij de zoektocht naar geluk!

Vind je eigen geluk

Tijdens het Pathfinder Traject gaan we op zoek naar jouw unieke levenspad naar meer zelfbewustzijn en geluk.

Dit traject bestaat uit diverse technieken en opdrachten die uiteindelijk je zelfbewustzijn vergroten waardoor je beter inzicht hebt in wat jouw geluk vergroot.

 

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een bijzondere karaktereigenschap die vele voordelen en mooie talenten met zich mee brengt.

In een kort traject kunnen we deze karaktereigenschap nader onderzoeken. Hoogsensitiviteit wordt je grootste kracht als je weet hoe je het in moet zetten.

 

Energiewerk

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam dat bestaat uit chakra’s en bijbehorende auralagen.

Tijdens een healing schonen we je energetische lichaam op en brengen we stagnerende energie weer in beweging. Zo kun je weer meer energie en ontspanning ervaren.