Hooggevoelige kracht ontdekken

 HSP Begeleiding volwassenen

Hoogsensitiviteit is een bijzondere karaktereigenschap die vele voordelen en mooie talenten met zich mee brengt. Twintig procent van de wereldbevolking is hoogsensitief, maar helaas wordt er in de maatschappij nog te weinig gebruik gemaakt van deze bijzondere karaktereigenschap.

Ik help jou graag bij het ontdekken van die vele voordelen en vaak nog verborgen talenten die jouw hoogsensitiviteit met zich mee brengt. Ik rijk je waar nodig handvatten aan, hoe je op een voor jouw goede manier kunt leren omgaan met je hoogsensitiviteit zodat je deze op een krachtige manier kunt inzetten in je leven.

Een begeleidingstraject is voor iedereen verschillend. Daarom gaan we in 2 tot 3 sessies samen ontdekken hoe hoogsensitiviteit zich bij jou uit, op welke manier dit zich in jouw leven belemmert, wat je verborgen talenten zijn en hoe je de hoogsensitiviteit op een zodanige wijze kunt inzetten, zodat het je grootste kracht wordt.

Wanneer je nog vragen hebt over dit traject, neem gerust contact op.

Vind je eigen geluk

Tijdens het Pathfinder Traject gaan we op zoek naar jouw unieke levenspad naar meer zelfbewustzijn en geluk.

Dit traject bestaat uit diverse technieken en opdrachten die uiteindelijk je zelfbewustzijn vergroten waardoor je beter inzicht hebt in wat jouw geluk vergroot.

 

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een bijzondere karaktereigenschap die vele voordelen en mooie talenten met zich mee brengt.

In een kort traject kunnen we deze karaktereigenschap nader onderzoeken. Hoogsensitiviteit wordt je grootste kracht als je weet hoe je het in moet zetten.

 

Energiewerk

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam dat bestaat uit chakra’s en bijbehorende auralagen.

Tijdens een healing schonen we je energetische lichaam op en brengen we stagnerende energie weer in beweging. Zo kun je weer meer energie en ontspanning ervaren.