Goede energie is het halve werk

Healing

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam dat bestaat uit chakra’s en bijbehorende auralagen. Chakra’s zijn energiecentra, knooppunten in het menselijk energieveld (aura). In de chakra’s en auralagen kunnen verstoringen, blokkades, ophopingen of tekorten van energie ontstaan, die zich uiteindelijk zullen manifesteren als lichamelijke, emotionele en/of mentale klachten. Tijdens een Healing (Engelse term voor helen) worden deze verstoringen in het energieveld in een andere trilling gebracht waardoor ze oplossen of verlicht worden. Het gevolg van deze healing is dat gedachten, emoties en het lichaam meer met elkaar in balans gebracht worden.

Je kunt kiezen tussen een algemene Energy Healing of een Chakrabalance.

In een Energy Healing neem ik je aura (energieveld) onder handen. De aura bestaat uit verschillende lagen, die onze lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele toestand weergeven en is continue in beweging. Wanneer je aura vervuild raakt kan energie van je wegvloeien en wordt je kwetsbaarder voor invloeden van buitenaf. In een Energy Healing, zorg ik er voor dat je auralagen weer versterkt worden en je beter in je eigen energie komt te zitten. Tijdens de healing zit je in een stoel waar ik om heen kan lopen.

Bij een Chakrabalance breng ik specifiek je chakra’s meer in balans en op één lijn waardoor je levensenergie weer goed gaat stromen. Daardoor ervaar je meer balans, rust en ruimte in jezelf. Je krijgt letterlijk weer energie om alles te doen wat je wilt. Tijdens een chakrabalans lig je (gekleed) op een behandeltafel.

Beide behandelingen duren ongeveer 45 minuten tot een uur en kunnen bij jou thuis plaatsvinden indien gewenst.

Reading

Een reading (het lezen van je energieveld) geeft inzichten op vragen die in je leven spelen. Tijdens een reading stem ik me af op jouw eigen energieveld door regelmatig je naam te vragen. Zo kan ik contact maken met je energieveld en krijg ik beelden door die me informatie verschaffen wat ik aan jou mag vertellen.

Dit kan informatie zijn die wellicht afwijkt van een specifieke vraag die je hebt. Toch is deze informatie relevant in je leven. Je mag een specifieke vraag stellen, maar een direct antwoord zal ik je niet geven. Ik kan je alleen inzichten verschaffen die je onbewust via je energieveld aan mij beschikbaar maakt. Een Reading is dus geen toekomstvoorspelling, eerder een manier om onbewuste informatie weer in het bewustzijn te brengen.

Een reading duurt 45 minuten tot een uur en kan in een rustige omgeving bij jouw thuis plaatsvinden.

Het is tevens mogelijk kleine kaartreading per mail te ontvangen, wanneer je snel en helder inzicht wilt krijgen in een bepaalde situatie. 

 

Vind je eigen geluk

Tijdens het Pathfinder Traject gaan we op zoek naar jouw unieke levenspad naar meer zelfbewustzijn en geluk.

Dit traject bestaat uit diverse technieken en opdrachten die uiteindelijk je zelfbewustzijn vergroten waardoor je beter inzicht hebt in wat jouw geluk vergroot.

 

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een bijzondere karaktereigenschap die vele voordelen en mooie talenten met zich mee brengt.

In een kort traject kunnen we deze karaktereigenschap nader onderzoeken. Hoogsensitiviteit wordt je grootste kracht als je weet hoe je het in moet zetten.

 

Energiewerk

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam dat bestaat uit chakra’s en bijbehorende auralagen.

Tijdens een healing schonen we je energetische lichaam op en brengen we stagnerende energie weer in beweging. Zo kun je weer meer energie en ontspanning ervaren.