Wegwijzers op je levenspad

Wil je op een bewuste manier meer geluk in je leven ervaren?
Ben je op zoek naar een manier om meer grip te krijgen op je leven?
Durf jij je eigen levenservaring onder de loep te nemen?
Wil je oprecht openheid van zaken geven om zo tot de kern te kunnen komen?
Wil je voortaan besluiten kunnen nemen die voor jou goed voelen?
Wil je je eigen levenspad vinden?

 

Dan ga ik graag samen met jou aan de slag door middel van intuïtieve coaching.

– Ontdek je sparkle –

Tijdens het Pathfinder Traject gaan we op zoek naar jouw unieke levenspad naar meer zelfbewustzijn en geluk. We beginnen met het onderzoeken wie je werkelijk bent en we gaan oude wonden helen zodat jij ruimte krijgt. Ik zorg ervoor dat je weer de volledige verantwoordelijkheid kunt nemen voor je eigen leven.

Ik toon oprecht interesse in jou als persoon en hoe je in elkaar steekt. Ik luister naar meer dan alleen woorden en neem niet snel genoegen met allerlei vaagheden of tegenstrijdigheden. Ik zal doorvragen, dit doe ik door mijn hoofd en hart met elkaar te verbinden. Redenatie vanuit alléén het hoofd of alléén het hart is voor mij niet genoeg. We gaan op zoek naar je talenten en de dingen die je doen stralen. Ik zal je ook soms moeilijke vragen moeten stellen, die wellicht een sterke emotie opleveren. Ik zal je helpen die emoties een ruimte en een plek te geven waardoor er heling plaats kan vinden. Ik zal spiegelen en dingen benoemen waar je zelf niet uit komt. Als wij samen gaan werken, ga je de confrontatie met jezelf aan. Ook als dit soms ongemakkelijk is en/of weerstand oplevert. Door soms niet de weg van de minste weerstand te kiezen kom je op hele bijzondere en mooie paden die je anders nooit had gevonden.

Ik werk op basis van gelijkwaardigheid. Ook ik stel me kwetsbaar op en zal persoonlijke voorbeelden geven. Ik bied ondersteuning, maar jij bepaalt. Jij bent verantwoordelijk voor de doelen die je wilt bereiken en welke stappen je wilt zetten. Ik zorg er te allen tijde voor dat je je veilig zal voelen om de confrontatie met jezelf aan te gaan.

Ik maak gebruik van Westerse en Oosterse coachingstechnieken, naar gelang de situatie of persoon. Zo kan het zijn dat we tijdens de gesprekken gebruik maken van visualisaties en meditaties of je krijgt opdrachten mee naar huis waar je zelf mee aan de slag gaat. Ook het innerlijk kind komt aan bod. Doordat ieder traject uniek is, kunnen ook het aantal sessies verschillen. Mijn werkwijze kenmerkt zich door kortdurende ondersteuning. Een traject bestaat meestal uit 5 of 7 sessies, dit gebeurt altijd in overleg.

 

Mensen met een psychiatrische aandoening, autisme of gedrags- en emotionele stoornissen kan ik niet helpen. Men moet in staat kunnen zijn bij zichzelf te blijven en het contact met zichzelf te kunnen handhaven.

Vind je eigen geluk

Tijdens het Pathfinder Traject gaan we op zoek naar jouw unieke levenspad naar meer zelfbewustzijn en geluk.

Dit traject bestaat uit diverse technieken en opdrachten die uiteindelijk je zelfbewustzijn vergroten waardoor je beter inzicht hebt in wat jouw geluk vergroot.

 

Hoogsensitiviteit

Hoogsensitiviteit is een bijzondere karaktereigenschap die vele voordelen en mooie talenten met zich mee brengt.

In een kort traject kunnen we deze karaktereigenschap nader onderzoeken. Hoogsensitiviteit wordt je grootste kracht als je weet hoe je het in moet zetten.

 

Energiewerk

Ieder mens heeft naast een fysiek lichaam ook een energetisch lichaam dat bestaat uit chakra’s en bijbehorende auralagen.

Tijdens een healing schonen we je energetische lichaam op en brengen we stagnerende energie weer in beweging. Zo kun je weer meer energie en ontspanning ervaren.