Ondanks dat er tegenwoordig steeds meer aandacht is voor hoogsensitiviteit, bestaan er nog steeds misverstanden over dit onderwerp en daarom organiseert de kerngroep HSP-professionals eens per jaar een landelijke Week van de HSP 2021. In de Week van de HSP staat de waardering en (h)erkenning van het onderwerp hoogsensitiviteit centraal. Tijdens de Week van de HSP zijn er in het hele land activiteiten waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht gebracht wordt. De Week van de HSP loopt van maandag 14 juni tot en met zondag 20 juni 2020.

Happiness Pathfinder werkt graag mee aan het doel om de waardering en (h)erkenning van hoogsensitiviteit te vergroten. Pas wanneer je deze eigenschap volledig begrijpt en (h)erkent bij je zelf, kun je hem krachtig inzetten.

Hoogsensitiviteit heeft verschillende vormen. Zo kun je emotioneel sensitief zijn, of fysiek. Auditief of je bent juist gevoelig voor nieuwe omstandigheden. Ik werk graag aan spirituele sensitiviteit. Want niet alle emoties die hoogsensitieve mensen voelen zijn van henzelf. Ben je nieuwsgierig wat ik versta over spirituele hoogsensitiviteit en wil je daar een keer volledig vrijblijvend over komen praten?  Dan nodig ik je van harte uit om met mij een gratis afspraak te maken!

Ben je gewoon benieuwd wat coaching op het gebied van hoogsensitiviteit inhoudt en hoe het jou en/of je kind kan helpen? Ook dan ben je van harte welkom natuurlijk.

Ik ontvang 1 persoon tegelijkertijd in de ontspannen setting van de natuur. Hierdoor kunnen we gegarandeerd 1,5 meter afstand houden. We wandelen dan samen 30 minuten en bespreken de zaken waar jij graag antwoord op wilt hebben.

Voor een geschikt moment kun je me bereiken via e-mail op info@happinesspathfinder.nl of via telefoonnummer (WhatsApp): 06-57525728
Ik hoop je snel te zien!

Maaike