Ondanks dat er tegenwoordig steeds meer aandacht is voor hoogsensitiviteit, bestaan er nog steeds misverstanden over dit onderwerp. Daarom organiseert de kerngroep HSP-professionals eens per jaar een landelijke Week van de HSP waarin de waardering en (h)erkenning van het onderwerp hoogsensitiviteit centraal staat. Tijdens de Week van de HSP zijn er in het hele land activiteiten waarmee hoogsensitiviteit onder de aandacht gebracht wordt. De Week van de HSP loopt van maandag 15 juni tot en met zondag 21 juni 2020.

Happiness Pathfinder werkt graag mee aan het doel om de waardering en (h)erkenning van hoogsensitiviteit te vergroten. Pas wanneer je deze eigenschap volledig begrijpt en (h)erkent bij je zelf, kun je hem krachtig inzetten.

  • Herken je iemand of ben je iemand met de eigenschap hoogsensitiviteit en loop je al een tijdje rond met vragen hierover?
  • Wil je weten welke vormen van hoogsensitiviteit er zijn en hoe deze eigenschap precies werkt?
  • Ben je benieuwd hoe coaching op het gebied van hoogsensitiviteit inhoudt en hoe het jou en/of je kind kan helpen?
  • Ben je op zoek naar laagdrempelige praktische tips en adviezen?
  • Ben je wellicht nieuwsgierig naar wat ik je te bieden heb?

Dan nodig ik je van harte uit om met mij een gratis afspraak te maken!

Ik ontvang 1 persoon tegelijkertijd in de ontspannen setting van de natuur. Hierdoor kunnen we gegarandeerd 1,5 meter afstand houden. We wandelen dan samen 30 minuten en bespreken de zaken waar jij graag antwoord op wilt hebben.

Voor een geschikt moment kun je me bereiken via e-mail op info@happinesspathfinder.nl of via telefoonnummer (WhatsApp): 06-57525728
Ik hoop je snel te zien!

Maaike